Tilbygning til Hjælpemiddelhuset

Hjælpemiddelhuset i Randers Kommune udleverer, henter og reparerer udlånshjælpemidler, som er bevilget af terapeuter og Visitationen. Hjælpemiddelhuset er samtidigt et lager for udlånshjælpemidlerne som for eksempel kørestole, kugledyner, badebænke mv.

Randers Kommune ønskede at købe den bygning, som Hjælpemiddelhuset var lejere i, og i den forbindelse henvendte Randers Kommune sig til Proces Arkitekter for at udarbejde kravsspecifikationerne til en ny tilbygning af Hjælpemiddelhuset, der skulle være en del af købsaftalen, og som sælger derfor skulle opføre.

Den nye tilbygning på ca. 300 m2 rummer mere lagerkapacitet til Hjælpemiddelhuset. Den opføres i sorte sinusplader som den eksisterende hal, så det samlede bygningskompleks fremstår som en helhed.

Proces Arkitekter har udarbejdet bilaget til købsaftalen i form af specifikationerne til kvalitetskravene for den nye tilbygning.  Derudover varetager Proces Arkitekter projekt- og projekteringsledelse, projektering, brandrådgivning i klasse 2 samt fagtilsyn, mangelgennemgang og 1 års eftersyn for Randers Kommune.

Ydelse: Totalrådgivning
Omfang: 300 m2
År:  2020-2021
Bygherre: Randers Kommune
Tilknyttede rådgivere: Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S